«ЕлітЕКСПО. Зима» – спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок у Західному регіоні Назад

«ЕлітЕКСПО. Зима» – спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок у Західному регіоні

Вже зовсім скоро, з 7 по 10 грудня, Львівський Палац Мистецтв, при підтримці RIA.com, перетвориться на Палац неповторних витворів ювелірного мистецтва
Image title

Вже зовсім скоро, з 7 по 10 грудня,  Львівський Палац Мистецтв, при підтримці RIA.com, перетвориться на Палац неповторних витворів ювелірного мистецтва, а кожен відвідувач матиме 4 дні для пошуку необхідної «родзинки» до свого щоденного іміджу, подарунків для рідних і друзів з розмаїття колекцій виготовлених як в Україні, так і за її межами.

«ЕлітЕКСПО. Зима» – єдина спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок у Західному регіоні, яка збирає кращих представників ювелірної галузі з усіх регіонів України та зарубіжжя.

Виставка дає можливість ознайомитися з тенденціями розвитку ювелірного мистецтва, а також придбати різноманітні прикраси з дорогоцінних металів, вироби з діамантами і натуральними каменями, ексклюзивні авторські роботи з дорогоцінними каменями, які представлені відомими компаніями і приватними майстрами-ювелірами.

Цьогоріч в рамках виставки, напередодні Дня Св.Миколая, відбудеться наймасштабніший фестиваль подарунків . Безліч розіграшів та цікавих семінарів від зіркових спікерів очікують на всіх відвідувачів

Ми чекаємо  на Вас  з 7 по 10 грудня у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17) на «ЕлітЕКСПО. Зима»

Щиро сподіваємося, що виставка принесе користь та справжнє задоволення.

Детальна інформація та повна програма супутніх заходів виставки на сайті: http://www.galexpo.com.ua/elitwinter/

https://www.facebook.com/elitekspo?fref=ts


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье